Menu

Autoglaz Winschoten

Ruit schade? 0597 - 42 31 11

Menu

Menu

Scheur, ster- of gebarsten ruit?

Autoglaz Winschoten, deskundig als het gaat om autoruit vervanging- of herstel van autoruitschade. Voor particulier- en ondernemer.

Want:

Wanneer u in uw voertuig een ster heeft opgelopen, kunnen we deze veelal direct voor u repareren. Wacht niet te lang, een ster loopt vaak snel uit tot een fikse scheur.

Heeft u de pech dat het een scheur is geworden dan moet de ruit vervangen worden. In alle gevallen voorzien onze vakmensen u van de juiste informatie als het gaat om welke werkwijze voor u het beste is. Veiligheid speelt hier een actieve rol in mee.

Kwaliteit

Autoglaz Winschoten hanteert een leidraad als het gaat om verantwoord- en milieuvriendelijk werken. Denk hierbij aan werkmethoden, leveren van nieuwe- en de afvoer van oude ruiten. Of het gebruik van materialen welke zo min mogelijk mileubelastend zijn. Daarom: levenslange garantie op ruitvervangingen.

Administratieve afhandeling

Indien u er voor bent verzekerd zorgen wij op zorgvuldige wijze voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeraar. Wij kennen geen onderscheid tussen een particuliere- of zakelijke klant, iedereen wordt door ons op de juiste wijze geholpen.

Wanneer u de schade betaald

Wilt u de schade zelf betalen? Dan is een bezoek aan ons bedrijf het overwegen waard en bent u verzekerd van een passend voorstel.

Vakkundig

Met Autoglaz vestigingen in heel Nederland zijn wij ook bij u om de hoek dé vakspecialist als het gaat om ruitvervanging- of ruitherstel. Samen met alle andere toegewijde Autoglaz ondernemers werken we dagelijks aan één missie: onze klant weer veilig- vertrouwd én verantwoord op weg helpen.

De juiste aandacht, maakt alles mooier